Ikone otkrile novost
0
iPad 2 će imati barem jednu kameru
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Trollface.jp... Gospodine Trollface.jp... jako ste ne informisani, da ima i multitasking,flash je njesra jer dolazi na velika vrata HTML 5 ukoliko se razumijete tako da samo idiot poput vas ce zaobici ovaj uredjaj!
I dalje ce biti smece koje ne podrzava flash, nema multitasking i beskorisno je za bilo koga ozbiljnog. Samo idiot bi uzeo ovaj \"uredjaj\".
Greska! Nije tacno da je \"novi operativni sistem plasiran na trziste ove sedmice\". IOS 4.3 beta 2 je dostupan samo onima koji Imaju tkzv. developers account. Na \" trzistu\" tj. dostupan svima preko Itunesa, najvjerovatnije 2 polovina februara ili tek mart.
Dosadni ste sa kamerama bilo kakvim, i na Nokiama i na iPadu, sve je to u 5 deka i dovoljno dobro samo za kucnu zezanciju cak spram bilo kojeg idiota a kamo li nekog boljeg aparata. Tako da glupa je halabuka. I ko god vaga u fazonu \"necu iPad nego Samsung tablet jer ima bolju kameru\" neka se zapita \"treba li meni i tablet i mobitel uopste ili mi je TV daljinski dovoljan\". @Android; btw za tvoj info Dzeko ima iPhone i to derpaski bijeli, vidi se jasno ko suza na snimknu kad dolazi u klub.
Dzeko ima Android... iPad je njesra! ;)
Nokia nikada nije priustila svojim kupcima nesto slicno... Ali zato je imala kameru davnih dana :P
O ovome se suska ima dana...i dana
AAAAA svršavam, imaće KAMERU!!!!!! vvaaaaauuuuu!!!
@ commi ja svog zaima nikad u crno neću zavit` meni će on kupiti ovaj novi i pad da mogu lakše studirati u milanu!
iPhon-Handy.-mobitel.....poslijednja rijec Tehnike,ostavis ga 1-2 minute u vodi izvadis odma funkcionise....!
E commi ovo bi ti dobro došlo za ono čekanje u redu.
e ovo je jako bitno.... nemre se bez ovog i dzeke zivit... ljudi imal sta novo oko dzeke??