Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih "hype" i druge konzumerske gluposti
1000€, daj nemoj zajebavat. :)
Pa Allaha mi za 1000€ mogu 2 mjesecs rezije placati, namiriti kucu, i imati za kafe.
Opet slaba baterija. 😩😩
samo u HTC vjerujem
dobar
Jel se ovo za*ebavate sa cijenom ili je ozbiljno?
Zutaljska plastika
hoce li doci protupozarni aparat uz njega?
5.8inca za manju verziju je previse to je mnogo velik telefon..a ovaj jos Plus jos veci..mozes i tablet sebi kupiti pa nosati..telefon od 5-5.2inca je idealan za lagano koriscenje..ovi 5.8+ mogu za kosarkase koji imaju ruke kao lopate pa im je taman...
U tome i jest najveći problem. Jer je 5.5 incha nekakva granica normale. 5.8 je već previše.
@ZutiMacor da sjetio sam kasnije da su rekli da ce biti preko cijelog telefona display pa tako da ce tu i dobiti nesto vise i da cebiti zakrivljen isto sa strane pa i tu imaju + ekrana ...ma da generalno telefoni po 5.5 je meni puno..tipa onaj NOTE samsung kad sam uzeo u ruke bas previse..dok S7 onaj lezi dobro u ruci..ne treba veci od 5.2inca..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kopirali iPhone po dizajnu
odi googlaj xiaomi mi mix i sharp crystal aquos
Dobije li se ruksak uz njega?
kad ce izaci iphone 8s plus 128gb da odma ne kupim
Ma pomjesali ste nesto, ma ovo ni ne lici na samsung, ovo neko usliko kineza i stavio, pa jel vi vidite koliko je ovo debelo, nema loga i plus samsung bi bas pustio da neko ima telefon vec i igra se sa njim.
Ne znam sta je cudno. Svaki model prolazi kroz prototipnu fazu testiranja, gdje se upravo sakriju svi dokazi o kojem je modelu rijec. Naravno, to znaju ljudi koji ih testiraju, i onda za koji dolar prodaju slike anonimno. Vecina modela, ako ne i svi, su ovako "curili" prije zvanicne prezentacije...
ovako ce izgledati Samsung s8, to se zna vec mjesecima. Samo sto ti nisi ocigledno pratio to
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaboravite da ce samsung izbaciti logotip
Sad kad bošnjo prebije kredit za S7 sa novim da kupi S8