Očekuje se obaranje rekorda
0
Internet "zagušen" porukama o smrti Stevea Jobsa
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ovaj?
Naime uhvati me za Jajime.
Tehnologija koja je nastala u spijunskim laboratorijima je samo data naivnom narodu preko pojedinaca!! Tako da sva prica o vizionarstvu ili necemu slicnom pada u vodu. Ljudi su naivni i ne kontaju kako funkcionira svijet. Sve je u sluzbi i nista nije slucajno. U zdravlje!
Nemojte plakati. Sahranu ce direktno moci gledati vlasnici iPhone-a i iPada putem aplikacije iDeath
@bosanceros: Ako te blaga greska u pravopisu zbuni u procesu sadrzajnog razumijevanja jednog teksta, onda se ne pravi pametnim ovdje.
ja sam mislio da je \'svijet\' glup hehehehehehehehe
Dosadašnji rekord - 8.868 tweetova po sekundi je dosegnut kada je američka pjevačica Beyonce objavila svoju trudnoću na dodjeli MTV nagrada. Svjet je glup.
ovo su sve cionisti izmislili jer hoce da skrenu paznju svijeta sa bratske nam palestine hehehehehe