Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IE koristim samo kad instaliram windows da bih download Chrome, Rockmelt, Firefox i ostale pretrazivace
licno meni RockMelt najjaci browser...
IE je odavno prestao biti relevantan,ja ne znam zasto trose vrijeme i novac na razvoj novih verzija koje niko nece koristiti
Sto se tice WebGL-a IE11 je na nivou FF-a, ni blizu performansama Chrome-a (60 v 7 FPS).
ma chrom je najgori browser samo se pojavljuje ono aw swap your page is dead ..
majda.hastor Promijeni mikrovalnu pa se to neće dešavat :3
Istrazivanja (prije par godina) su pokazala da IE koriste samo ljudi sa malim IQ . Jos jedna vazna stvar je da su najvise trojanaca explita itd napravljeno za IE . Sto ga pravi najnesigurnijim softwarom na windowsima .. Toliko o IE .
Nije to za IE, nego za Apple iPhone kupce, zato sto idioti kupuju iPhone koji kad izadje na trziste, ima stvari koje su Nokia, Sony i Samsung imali prije godinu ili dvije.
Internet Explorer je daleko najsigurniji browser. Nakon njega slijede Chrome, pa Firefox, Opera I ostali.
Ako ovaj Explorer 11 bude po defaultu instaliran na Win7, iskoristicu isti za skidanje Chrome-a i Firefox-a dakako
Pa konkurencija nije nesto strasno. Nakon par minuta surfa sa Chrome i Firefox, shvatiti ces koliko je zapravo IE11 brzi, bolji i prakticniji. Microsoft je sa IE11 Chrome, Firefox i Operu ostavio van posla. Bolji i tacka.
@007, sve i da je IE brži od drugih, i dalje je ružan, ima malo tabova da se naprave jer se nalazi desno od inputa. Nema mogućnosti registrovanja, odnosno povezivanja računa sa browserom (kao što google ima pa ti uvezan gmail, favorites itd).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)