Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci naletim na nekog pravi vlog i reklamira se kao dole u deskripciji imate instagram bla bla Druze sto bi te ja pratio ko si to ti. Uskoro u bolnicama i ambulantama guzve ce biti more pocinje bolest 1.Odvikavanje od insagrama(terpaija NOKIA 3310) Nahorevo drugi spat 2.INSTAMALIJA ( tesko izleciva bolest) 3.INSTAFOBIA (psihicka bolest,izleciva) 4.INSTAREUMA (kriza nodifikacija) A kada bi ugasili insagram korisnici koji ne mogu bez njega padaju u DEPRESIJU i odose u PM.
Drustvene mreze poput fb su OK ali u normalnim mjerama.
ja se javijo jednoj, sto se mene tice, moji 230 pratitelja i njeni 80 hiljada nisu prepreka nasoj ljubavi. nista jos ne javlja al je postavila sliku sutradan. nista nije odgovorila. danije ljuta na me?
Ma nije ovo vise normalno, nekada se desi da ne mozes odg, a ono pise seen, sta ce osoba sa druge strane pomisliti.
Instagram je za zene i pedere.
Amin
Najbolja drustvena mreza za oparit oci
Dobar za padanje u depresiju kad vidim kakve trebe drugi marišu
Savjetnik huso Active never
instagram je ustvari legalna prostitucija, ne moraju stojati na cesti da ih neko pokupi vec ovako se dogovore
Jesi li ikad ikog yebbo a da si je/ga naso na instagramu
@grrrrrr.2 nisam ni mogao kad ga nemam
Instagram je najbolesnija drustvena mreza. Trebe se naslikavaju 12 puta dnevno, + story. Zasto? Kome se reklamiras sreco draga? 20k folowersa, a ispod komentari na arapskome pismu. Utripovale se trebe da se bitne, pa dodaju sebi dodatak influenserka. Jadna ona na koju ti utices. Ako treba prozvat cu 2,3 trebe. Uz to instagram je poredvorje prostitucije. Trebice dale sve svoje atribute na uvid, pa biraj
@NIVEAbanovanALTUSAM Muskarci su jos gori. Cak sam misljenja da musko koje voli instagram i puno postavljanja fotki je u gay fazonu
ne sve. ja na svom instagramu nemam nijednu svoju sliku. samo slike stvari koje smatram lijepe i zanimljive
PRIKAŽI ODGOVORE (4)