Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debilizam
Neka imajte mobitel, ali nemojte da mobitel ima vas.
Mi zivimo u dobu gdje mobiteli i roboti preuzimaju svijet.
Ko god ima instagram debil je
Eh, sad ću Čoviću nacrtati ljiljan.
Koja bolest
E *ebiga... pa sav zivot postade instagram i facebook... Nemaju vremena civilizacije vise napredovat. Upola je manje otkrica u bilo kojoj grani nauke... Apokalipsa u svakom smislu.
sami smo krivi. stvorila se kultura samopromocije i špijuniranja tuđih života koja je otišla do te mjere da ljudi kad nemaju pristup socijalnim mrežama postaju depresivni, nervozni. pozitivno je jedino što svemu dodje kraj pa tako će i ovom fenomenu.
Ovo je za budale... isto kao i ovaj klix... i sam sam takav :) Ali oni koji se bave naukom znaju da je sve ovo gubitak vremena i ne koriste ih ...