Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sad bas ja trazio te jezike samo su mi oni falili.
Instagram je postao porno sajt, PornHub je mala maca
Mislim da interesovanja za skrabotine na hebrejskom iskazuju samo svjetlokose svabe milorad dodik i onaj celavi zidovski metuzalem
Zašto će perzijski nazadni jezik. Zar perzijaneri ne mrze sve zapadno... oni ono bojkotuju zapad ?
Kako da nesto kao Instagram ili Facebook, na kojima je 95% sadrzaja lazno moze biti nesto bitno?
Instagram je smece. To sto je nesto tipa instagrama postalo mega popularno govori nam da je nasa civilizacija u kurrcu. Brine me kako ce svijet preuzeti ovi debili koji su rasli na ovim instagram i facebook govvnima.
e sad tek mirno mogu zaspat
i zapad i amerika vidi da arapi uzimaju polahko svijet jedino se ove bosnje sdp-ovci bune
@pukokokokica jedno je dati im harfove na instagramu a drugo je prodati im 100hektara zemlje oko glavnog grada drzave... Ima smisla, ha?