Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nejasno i glupo napisan članak
U tome i jeste poenta 😂
@NigdjeNaSvijetu nije.nejasno...helem.nista u principu se nije desilo....prvo je.bilo. .... Kao.nesto...i na kraju skontas nista posebno...to.te buni...
Haha otvorim na kompu browser i udarim po suorce codu , nadjem link slike , videa u skripti i skidam . Toliko o zastiti slika i videa na instagramu :P
Prvo se odjavi sa Klixa i pocni pratiti youtube tutorijale i forume . Nesto ces nauciti.
@svetijuraj thx probat cu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Who is instagram
E sad napravite jedan clanak i objasnite je li obavjestava ili ne..
ovo je bezazleno al naslovi mogu da uniste neciji zivot. npr naslov: "Da li je Damir ovim pokazao da je homosexualac? ". ovo je zakonski regularno jer nista ne tvrde, al priblem je sto prosjecan stanovnik ovo cita "Damir je ped3rcina"
naprave naslov tako da bude clickbait, tj da sto vise ljudi klikne i otvori vijest. a u vijesti pokusavaju opovrgnuti svoj naslov.
Ovo je bila novost prije 5-6 mjeseci, i preglupo je napisan clanak
Stvarno ne znam kako nekome moze pasti na pamet da "trazi" (misli da ima) privatnost na internetu...
Eh, jbg sad.. komotno mogu izbrisat profil haha..
a ja jutros screenshotovala, sta cu sad, gotova sam....
@StaGledasUociTeJbem2 suti ne ofiraj me😂😂
Zajebo sam se...
Imal opcija kad se prne da obavijesti?