Nevjerovatan rast broja korisnika
4
Instagram ima više od 50 miliona korisnika
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Retardu, mogo si napisati dvije recenice sta je instagram. Fokusiro se na cifre, ko da imamo kakve koristi od toga. Najveci retardi su ipak urednici saq-sa koji zaposljavaju ove retarde kvazi novinare, i u to ne pregledaju clanke.
nisam znao da jos uvijek korisits dial up pa ti naplacuju po minuti :P pod kojim li ti kamenom zivis buraz :)
Aplikacija koja omogućuje da napraviš sliku, središ je nekim efektima i odmah postaviš na FB ili neku od hrpe drugih stranica. Prvobitni korisnici Instagrama su se protivili preuzimanju od Facebooka prvo što su pomalo \"hipsteri\" a i smatraju se umjetnicima pa to koriste za sređivanje nekih umjetničkih fotografija a ne cica i guza za FB.
wTF IS INSTAGRAM ? ja novinara jakih...
pa za sta vijesti sluze nego da ne moram googlat?
Djabe tebi sve ovo kada 1 minut na netu kod nas platis boga oca telekomu Ne isplati se :D
ko ne zna neka gugla :D
a klochevi ne zna svako sta je to ! valjda se treba u tekstu napisati sta je to,za sta sluzi itd,umjesto sto ste rekli ko je 50 milioniti korisnik