Nevjerovatno ali istinito
0

Informatički neuke zvijezde

Sarajevo-x.com
Zvuči nemoguće da slavni i veoma veoma bogati nemaju neku stvar koju mi ostali svakodnevno koristimo. Međutim, otkrivamo da je i to moguće, posebno kad se radi o tehnologiji. Neki od njih su potpuno informatički neuki, čak i kad je u pitanju mobilni telefon ili internet.

Tom Cruise

Glumio je u mnogim filmskim hitovima informatičke genije, ali je u stvarnosti potpuni laik. Ozbiljno odbija mobilne telefone i e-mailove, iako je u zadnje vrijeme bio primoran da se koriguje. Postavljen je web site na kojem mu fanovi mogu slati e-mailove. Na kraju krajeva, morao se uplesti u cyber svijet.

Simon Cowell

Ovaj arogantni član žirija u reality showu American Idol možda i ima kompjuter, ali nema pojma kako on radi.

Emma Thompson

Bila je vatrena u filmovima o Harryju Potteru, ali je njeno poznavanje tehnologije minimalno. A mrzi i stranice za društveno umrežavanje. To je jedan od razloga zbog kojih mrzi kompjutere.

Vince Vaughn

Slavni komedijaš nema ni vlastiti mobilni telefon. Mrzi odgovarati na pozive, a kad je veoma hitno, posuđuje telefone od prijatelja.

Paul McCartney

Poznati Beatle više voli pisati pisma nego se služiti prednostima koje ima e-mail.

Elton John

Slavan je od '70ih godina, ali neki imaju želju da ga gađaju paradajzom jer se već pet godina bori protiv interneta. Smatra da će se njegovim gašenjem poboljšati kvalitet muzike i umjetnosti.

Larry King

Poznati CNN-ov voditelj nikad nije pretraživao po internetu. Orlando Bloom

Slatki Orlando nema kompjuter i ne želi imati ništa sa tehnološkim dostignućima. Tako da nema ni e-mail.