Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Bh Telecomu-1800km ko da gledam
Uz tarifnu opciju "ne smiješ promijeniti opetatera narednih 20 godina, inače ćeš ga platiti 10 puta više"
idemo prvi - jebemo više SDA tele kom kom :)
Ili u našem slučaju, kad se uračunaju carina, PDV i marža, 399,00 KM.
@BalkanAnonymous123 sta imas dizati kredit za 800-900km lol
@macak mali Hehehehehe, baš me nasmija, čovječe.
Jel usporava kao na indijskim serijama kad je neka napeta scena ??
Sad će handroidaši reći da je bolji od ajfonca 6s za 39x manju cijenu.
Radi li?😂😂😂😂😂
pa više realno i ne vrijedi, kao i sva ostala elektronika sa napucanim cjenama i zagorenim korisnicima.
cijena nije mjerilo kvalitete!!!😉
kila mobitela 30eura
svi govore o bh telekomu ovo ono a ko daje pare za penzije ? mislite da telemah daje pare drzavi ? kace kablove po rasvjeti da ne bi platili legalno postavljanje kablova svi govore kupuj domace, ŠTO NE PODRZAVATE DOMACE ? Gura li telemah ligu ili se zove bh telekom premijer liga ? gura li telemah sport ?
sklapalo ga 6 malih indijcica
To ti je ono: Koliko para toliko muzike Tako da je ovo obični krš.
Pa nije im to glupo ! Al haj ti BAjroviću prodaj indijski telefon za službenu upotrebu !! Da ga neko tako ponizi ??
Čekam ga već 10 godina od prve najave :-(
Samo da ponovim samsung je korejski, i nemojte mjesat sa kinom, ko vam je kriv sto su ljudi toliko ispred ostalih a lg takoder korejski, prave najbolje televizore na svijetu a takoder i telefone a vase iphone napucam sa noge na nogu, nemogu ni prismrdit samsungu, iphone samo zna gonjat se po sudovima i trazit kakvu sadaku da im samsung udjeli, godinama pokusavaju srusit samsung, sta god da apple napravi ovi mogu poduplat ali nece, logicno idu pomalo da sto vise para zarade.
Amerika je broj jedan u tehnologiji. Dzaba sve.
kako ste samo glupi kliksovci, Indijci ce ovaj telefon prodavati iskljucivo tamosnjem stanovnistvu koji bas i nema velikog dodira sa buducnoscu i smart telefonima i zbog toga je cijena izuzetno jeftina da bi se svi mogli edukovati a takodje i priustiti ga,,, prijatno glupani ;)
Indijci nemaju dodira sa buducnoscu, a treci najveci izvoznik softvera na svijetu. Bravo!
???? indija, zemlja gdje najvise godisnje inzinjera diplomira i to posebno u oblasti IT. posljednjih 15 godina ako ne i vise, indija ulaze u obrazovanje. rezultati su tek vidljivi sad. tako da provjeri malo svoje izvore molim lijepo :) Lijep pozdrav
sigurno je kvalitetan čim je 6 ojri