Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naučnici\" kreću od pogrešne pretpostavke da \"život\" mora biti nalik životu na Zemlji.
Imal\' koja bez srba?
Prijatelju previse gledas americke filmove :))
htio sam reći ma jok sami smo
MA JOK NISMO SAMI U CJELOM OVOM SVEMIRU KOJI JE BESKONAČAN !!! i mi usrani zemljani koji ne možemo da izmislimo lek za 1000 nekih bolesti znamo da smo sami i jedino mi postojimo !
Samo ste mi vi falili s Kur\'anom i Biblijom da mi pojasnjavate. Da se takvi pitaju, mi bi jos u pecinama zivjeli i bojali se munja i gromova.
E moja sirovino, je l\' to ti očekuješ k\'o u filmu \'\'Bliski susreti treće vrste\'\' da ti prenose susrete s vanzemaljcima? Da imas mozga (k\'o sto nemas) skont\'o bi da je ovo saznanje u odnosu kako se razmisljalo do prije samo 10g ogroman napredak u ljudskom shvatanju svemira.
Fino u Kur\'anu pise: \"Gospodar svih SViJETOVA...\"
nisam dugo cuo vecu provalu :)
ova NASA bi bolje koristila chovjechanstvu kada bi proizvodila zvake ..a ne da se ovako provaljuje svaki dan .. ja golim okom mogu vidjeti da gore nesto ima ..sta,kako,koliko i da li uopste neznam kao ni oni ..ali sam siguran da ako \"tim gore\" nesto zatreba da ce da dolete do zemlje :)
@ Glupost: Nije bas da imaju od cega drugog polaziti.
naprave neku slicicu i onda nas ubjedjuju u neke informacije, dajte nam konkretne dokaze za to ! Svake sedmice, odnosno svaki dan saznamo za neku planetu ... il vanzemaljce... Americka, masonska posla !
imal tamo posla ,baustel i to :D
ša ima haaaaaaaa?