Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko nema nikakve piramide, a neko je ubjedjen da je fiktivna sprpska u stvari republika a ne corsokak istorije
Neko ima igricu za iphone neko opanke i gusle...
. A PITAMIDE !!!! . .
Ti ces sugo o prosperitetu.Hoce toopson da prva igra bude hit.Pa majmoone citao sam o momcima koji su radili Angry birds to im je bila 50 igra do tada su napravili 49 zescih s.r.a.nj.a kako bi ti nazvao.Svaka cast autoru za trud ako nastavi druga treca, peta, deseta bit ce bolje.Za g0vana si ti jer samo sjedis i s.e.r.e.s.Napravi ti bolju od ove pa se onda javi.
Pa ako ti je ova igra neki prosperitet u.bij se, onda i jesi samo za g0vna i ni za sta drugo, svakome prema zaslugama, a ja cu bogme baklavu jer sam orijentisan prema proizvodu i kvalitetu a ne prema proizvodjacu i laznom patriotizmu. Nego se ti dohvati lopate i skokni do Visokog pa odigraj koju fazu uzivo, \"patrioto\", pusti se suplje.
KRATKO UPUTSTVO ZA IGRANJE: * U donjem, desnom uglu nalazi se dugme kojim se kontroliše oružje. * Nakon što skupiti dovoljan broj poena, mozete kupiti oruzje iz weapon store-a , na njega se dolazi klikom na pauzu > mainmenu > load game i tada se bira zeljeno oruzje.. * Potrebno je pronaci sve sakrivene energetske kugle i druge item-e te ubiti sve neprijatelje, tek tada se otvara sljedeci nivo (tunel). * Cilj igre je pronaci energetsku zraku Piramide Sunca koja se osvaja nakon što se porazi glavni neprijatelj na zadnjem nivou.
Jedete vi g0vna decenijama tudja, najradije,zato i jeste drzava ovako prosperitetna.Ne moze se procitati pozitivan komentar pa bilo to o fotografiji,igrama,biznisu,vama nista ama bas nista ne valja.O baklavi ces uskoro sanjati,padat cete u nesvjest od gladi.
Nikome nije \"draze susjedovo g0vno od domace baklave\", nego je stvar u tome da mi g0vno jasno i glasno nazovemo g0vnetom a baklavu baklavom, dok ces se ti svjesno sladiti g0vnetom samo zato jer je domace i jos misliti da si zbog toga pametan i patriota. Sreca pa nismo svi takvi kao ti i ne zelimo jesti g0vna samo zato jer su domaca, nego zelimo baklavu pa makar bila i strana.
Bosanskih \"kriticara\" na svijetu slicnih nema.Da je igra zesce sranje covjek koji je radio sutra moze dobiti posao u bilo kojem svjetskom studiu a vi mozete prditi u tamnom vilajetu uz kafu i cigaru i pljuvati po tudjem radu.Igra je sasvim pristojna kada se uzme broj ljudi koji je radio i sredstva koja su ulozena..Uporedite je sa \"sranjima\" iz susjednih zemalja pa onda pametujte.Ah grijesim vama je draze susjedovo g0vno od domace baklave.
Od ove glupave igrice gluplji su samo oni koji plate $3 da je zaigraju. A najgluplji su oni koji misle da tamo stvarno ima neka piramida. Uzas.
Koje njesra.ne mozes ni igrati niti ici dalje.grafika bezveze.dzaba ste krecili
nasao,skinuo,probao,izbrisao to bi bilo to, igrica je zesce s.r.anje... nidje veze...
Tvoj komentar pokazuje jedino tvoju glupost.Najpametnije sto zans reci je da je igra glup a zasto ti je glupa ne znas ni objasniti gloopsone.
Najgluplja aplikacija ikad -.-\'
ima uputstvo na fan page-u...
Odlično! Čestitka za autora. Samo naprijed.
zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati zna li neko neki emulator za ove igrice za iphone da mogu na pc-u igrati