Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na zadnjem levelu moras pobijediti Dodika
Svaka cast. Molim redakciju klixa da ne korisiti izraz igrica,to je kao da covjeku opalite samar ili da vas portal nazovemo portalcic.
Hocel se Sabinica u igri pojavit? Bar ko harpija.
ideja je odlicna,medjutim ako je igra Bosanska kako kazu,interesuje me samo jedno da li ce biti na bosanskom jeziku,ako ne zasto da je zovemo Bosanskom
U nas na fitu je seminarski iz predmeta grafika pravljenje 3d, 2d aplikacije, znaci nemozes polozit predmet ako ne napravis igru ili neku 3d aplikaciju, bude svega od 3d auta, bilijara, 3d šetnje kroz kampus, avioni... a ovi na etf-u kad doktoriraju prave igre :$
3D Radimlja - 3D kompjutersko modeliranje i virtualna interaktivna prezentacija nacionalnog spomenika nekropole stećaka Radimlja kod Stoca.
@ama, ljudi.... Ti si jarane haman nadprosječnih intelektualnih sposobnosti. Dobar si, za svega sedam godina si to shvatio.
cekajte malo... od samog pocetka price o piramidama sam mislio da se bosanci i hercegovci generalno sprdaju s pricom i prave odlicnu za-je-banciju te da ni jedan covjek zdravog razuma i prosjecnih intelektualnih sposobnosti ne bi ni u snu mogao povjerovati u ovakvo nesto. sada nekako sticem dojam da sam bio u zabludi svo vrijeme. jel fakat ima neko ko misli da postoje piramide, kako osmanagic rece, \'\'9000 godina stare\'\', te da u tome lezi cinjenica da je moderna civilizacija potekla sa prostora visokog?
Ma u svakom slučaju, postojale ili ne postojale, dobra fora za promociju države ... imamo li još nešto da reklamiramo ....
primitivci ohladite...lako je kritizirati sve i svasta...
Koliko novca izvlace kvazi politicari pa nikakvog hajra od njih.Jel nas gdje promovisu,dovlace turiste,haj ne rise..
jao igrice napravio bi ja bolju
Kad ce neko odnasih smrda napravuti igru prezderavanje krmetinom i gibanicom
Semir je pravi hostapler! Shvatite da on na osnovu price o piramidama putuje svjetom i to o trosku poreskih obveznika BIH. Osnovao jaro fondaciju i izvlaci novac iz te fondacije na svoja nazovi \"strucna\" putovanja. Mislim da bi Semir na kraju \"ako ima pravne drzave\" moga i da zaglavi u zatvor! Vidjecemo sta ce vrijeme donjeti, valjda ce se neko dozvati pameti i onemoguciti ovom probisvjtu da pljacka i onako siromasnu zemlju Bosnu.
Pa kad ništa ne radi u BH Telecom-u i prima ogromnu platu, vjerujem da je i mogao ovo realizovat. Za ove što rade kod privatnika, ne stignu poslije posla ni djecu poljubit ...
Posljednji protivnik je neki politicar koji ne da da se otkrije ista u nasoj lijepoj domovini\"!
Serious Sam