Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj komentara kretenskih. Nema ništa gore nego kad balkanac krene da mudruje k'o da je svu pamet svijeta pokupio i sve misterije svemira dokučio. Lik sjedi i igra se 10 sati dnevno za $200.000 godišnje a kod nas narod lomi kičmu isto 10 sati dnevno za 6000 KM godišnje. I eto mi smo pametni a on je budala, naravno. Ma hajte molim vas.
Uspio je kanalisati svoj poremecaj i usput zaraditi na njemu....svaka cast nemora unaciti da je lose adhd
pazi dobre reklame jedan zaradio a šta je sa drugom djecom sto su izgubili .
No lajfer, sta ce mu uopste i da ima milijarde kad bulji u monitor vazdan, ne kontam sta je u dnaasnjem svijetu “uspjeh”
fina para al da živi u bosni
200.000 hiljada nekih papirića košta život ovog mladića..hahahahah, platiće ONI tebi jos.. samo da ti život ode u pm. sitniš je to njima youtjuberi,blogeri,pickopjevci,lajkači..cc..niko ne zna drva iscjepati od muškaraca, žene pitu ne znaju "razvući" sarmu saviti..frajeri imaju frajera, telefon zalijepljen na nos po vazdan itd itd. Budućnost to se zove
200000$ je sitniš u tom svijetu...
Posebno u americi gdje sa 200 hiljada ni studirat ne mozes kako treba, kamoli kucu posjedovati...
Fortnite utiče loše na zdravlje djece i mladih. Sve što je besplatno ima neku negativnost.
@Gelecek Ja koliko vidim ovo nije besplatno. Lik zaradjuje novac :)
Za nekoliko godina pojavit ce mu se psihicki problemi koje nece moci rijesiti i kontrolisati i jebes njegov zivot
Radis ono sto zaista voliš i pritom dobijas ogroman novac. Svaka cast za ovog mladića.
Jadno dijete
Ludo dijete