Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naletio sam tu i tamo na poneki gameplay video, samo ljudi grade nešto i skaču k'o da ih struja udara, sve propraćeno vriskom autističnih tinejdžera u mikrofon. Ne vidim kakav je ćejf u tome, šta propuštam?
@HejBa bolji PUBG
@provucikarticu Gledao sam malo i to, puno "logičnije" djeluje i zanimljivije je za gledanje. Ovaj Fortnite djeluje retardirano skroz, još izgleda k'o da će svakog momenta odnekud da uskoče teletabisi.
Male mace su to za Rockstar i njihov GTA V po zaradi i gameplay-u, koji i nakon pet godina mlati pare.
Ja još igram Tetris
Vrlo dobro [url=http://www.china-prices.com/phone/9489/samsung-galaxy-note8-msm8998]ili[/url] ovo laže
CS:GO zakon, ovo je igrica za djecu.
Djeca iz ovih bogatijih zemalja nose laptope u školu da igraju ovu igru na odmorima. Doduše ona traži malo jace specifikacije pa ovi naši ovdje ne igraju. Sta ćeš nije plata ko u ovih po 2,3 hiljade eura pa ne može babo uzet.
PUBG je sranje, loše optimizirano sranje pun cheatera iz jebene Kine. Samo vi recite kako je popularniji jer je besplatan, samo u Aprilu su zaradili skoro $300m :)
fortnite igraju djecurlija do 13god
Sad kad znam da ce TES VI (northern High Rock) izaci mogu mirno da spavam i sanjam. Ostalo me nista ne zanima.
Vise se modovima radujem nego vanilla igri. ^^
Ovo je samo za djecu
Valjda će uskoro prestati sa ovim battle royale igrama. Svaka druga na taj fazon.
Tek su poceli vjeruj mi
Zato malog nemogu odvalit od tv,samo probleme je bar meni donijela.. Sutra kad bi je ugasili i njoj slicne castio bi.
Problem s ovom igrom jeste to sto ce njena poularnost ispariti u roku naredne dvije godine. Vecina igraca su djeca od nekih 10 do 14 godina. Vremenom ce ili preci na neku novu igru,ili je jedino zaboraviti. WoW, LoL, Dota2, CSGO su igre koje nikad nece umrijeti zbog svoje kompleksnosti, i po meni ce uvijek imati dosta posveceniju zajednicu
Oni će za te 2 godine, ako nastave ovim stopama, uzeti malo manje brdo para, kao što i sad uzimaju. Pametnom dosta, uloži te pare u nešto drugo, ili drugu igri, i obezbjedio si praprapraunuče :)