Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema do PES 2003 i 2006 sve ostalo za krc. Gameplay je tada umro.
Mudro zboris
kaze neko ko nije imao konzulu ili racunar da isproba pesove do 2018... sve iza jeste smece, ali do 2018 je bila umjetnost.
eFootball(konami) i dalje mnogo realističniji nego ijedna fifa(EA). Samo im fale licence za originalne dresove i grbove klubova.
Ne kontam zbog cega negativne ocjene kad je komentar na mjestu, gdje ima da golman predribla cijeli tim, dodje do sesnesterca nabaci sam sebi i postigne gol petom....toliko je fifa realisticna
eFootball nije vise pes, druga igrica skroz za djecicu