Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂
Pa dje ce valjat vidi postera samo.
Gdje da je Download na VHS rekorder?.
Ova igrica cim je izasla kostala oko 70€ .. pa nisu ljudi toliko ludi .. Eh kad se sjetim starih vremena Cs 1.6 i udri dzabe koliko hoces nista se ne placa
Cs 1.6 nije bio besplatan.
Sada ce imati novu "pricu". Invazija Rusije na Ukrajinu. Samo ce morati nekako uvesti Amere kao da oni sve to rjesavaju.
Call of Duty 2 obilježio djetinjstvo, MW također. Prije škole rokanje, poslije škole rokanje u internet klubu. Danas imam high end gamerski racunar i mogu da igram sve sto postoji, ali nema vise niti onih dana kad je to bio ćejf, niti takvih igara.
A ni raje ko prije ;) sad svi u svojim belajima. Jedan mi jaran na ps4, drugi na ps5, treci samo mobitel igrice.. Cod2 tunisia, team speak i ludilo. CW bio ja cuvao na Carentanu kucu A, treso se ko krme u teheranu od uzbudjenja, nema vise tog osjecaja :)
To je to. Samo CoD2 i CoD4 MW Promod. Clanbase nostalgija
"Ako to bude slučaj, onda će to biti prvi put u dva desetljeća da nova igra Call of Duty neće pratiti godišnji ciklus." Ako se ne varam, 'kec' je izaso 2003 a 'dvica' 2005.
Ti prvi COD su i jedini koji su valjali, nakon MW sve ostalo je klasicno njesra.
@Sikicija veci sam fan Battlefielda nego COD-a al MW 2019. je bio pun pogodak, prezabavna igrica od koje je nastao i Warzone. Al cold war i vanguard su sranja zesca, moraju prestat svake godine novi cod izbacivat. Kvalitet, a ne kvantitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)