{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Iako iPhone 6 izlazi tek za pet dana, najuporniji već kampuju pred trgovinom u New Yorku

3.9.2014. u 21:11
185
74
Iako iPhone 6 izlazi tek za pet dana, najuporniji već kampuju pred trgovinom u New Yorku
185
Iako iPhone 6 izlazi tek za pet dana, najuporniji već kampuju pred trgovinom u New Yorku
Foto: CNBC
Uprkos činjenici da je do izlaska iPhonea 6 ostalo još pet dana, ispred Appleove trgovine na Petoj aveniji u New Yorku, nekolicina najupornijih kupaca su već zauzeli svoja "kamp mjesta", s namjerom da budu prvi koji će testirati novi Appleov proizvod.
Među njima su predstavnici brojnih kompanija koji se nadaju kako će na ovaj način promovisati svoje firme, budući da ovakvi događaji uvijek dobiju veliku medijsku pažnju.

Kamperi ove godine pred dolaze sve ranije i ranije, a CNBC je intervjuirao neke od njih, koji su ispred trgovine na Petoj aveniji došli čak krajem augusta. Brian Ceballo i Joseph Cruz, predstavnici kompanije BuyBackWord stigli su u nedjelju, 31. augusta, sa nadom kako će oboriti prethodni rekord kampovanja i čekanja u redu za novi iPhone. Namjeravaju tu ostati 19 dana, dan duže od prethodnog rekorda.

Njih dvojica su zapravo već profitirali, budući da im je ponuđeno 1.250 dolara kako bi se odrekli prvog mjesta i ustupili ga Jasonu i Moonu Rayu, koji promovišu jednu aplikaciju o zdravlju.

Zvanični datum kada će se novi proizvod pojaviti u Appleovim trgovinama u Sjedinjenim Američkim Državama je 9. septembar, ali još uvijek nisu poznati detalji o tome kad će prozivod biti spreman za distribuciju u druge zemlje.

Pretpostavlja se da to neće biti sve do kraja ove, ili početka 2015. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: