Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest daleko za BH ,,, za ameriku i japan, koreju i zapdnu europu i nije tako daleko
Hebo 5g, moje potrebe zadovoljava 3g, mislim da bi nasi operateri trebali pojacati 3g i spustiti cijene, tj. uz pretplate davati vise gb saobracaja.
Ima u BH Telecoma EDGE haha jbt ni 3G nemamo kako treba, a 4G ce nam doci za nekih 15 godina, taman kad u svijetu se pojavi nekih 7G :D
5G je planiran za Olimpijske igre u Juznoj Koreji, sve ostalo je samo bacanje prasine. Tehnika kao takva jos je uvijek pod standarizacijom jer se treba da poklopi sa "Internet of Things" dijelom komunikacione evolucije.
U BiH si pojam ako imaš neograničen EDGE.
" G5 " i "Naprimjer "...Neko bi rekao da su barem ovi iz Scitech odjeljenja pismeni, al' izgleda slabo... :D
jel vi primjetite neku razliku izmedju 3g i 4g ?
al je ruzan design jbt
a u nas g3 vrh dostignuce,hahahahaha
U Dubaiju testiran Oktobra 2016.
U RS se preko G7 već 3 godine komunicira sa srpskom međunarodnom svemirskom postajom, baš su neki dan bili preletili iznad Han-Pijeska. Nego ne daju federalni mediji da se priča o tome.
ja sam na E+