Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nisu boje moje BiH,ovo nije moja zastava! Moju zastavu sacinjavaju bijelo platno i šest zlatnih ljiljana!
što, baš toliko voliš heraldički ljiljan koji se usput smatra i marijanskim znakom i jednim od važnijih simbola katoličke crkve ?
@kvaternik.uzoriti Ja sam tu informaciju čuo SAMO od Hrvata i ni od koga drugog. Tražio sam i tražio, istraživao i NIGDJE se ne spominje da je ljiljan 'katolički simbol koji simbolizira odanost papi' - osim, možete pogađati, na hrvatskim stranicama, i to stranicama hrvata u BiH. Helem, bilo kako bilo, ljiljan se nalazi i na današnjoj zastavi Srbije (koja, očito, nije katolička), na zastavi Engleske (ne Velike Britanije), i na mnogim drugim. Ono što jesam naučio, jeste da je simbolika ljiljana stara, pa najmanje onoliko koliko su stari i sami simboli, a to je doooooobro prije kršćanstva. Dakle, sve i da ljiljan simbolizira 'odanost papi', to nije njegova jedina i neisključiva simbolika, on simbolizira i dosta drugih stvari, kao, npr. tvrdoglavost - ko je uzgajao Bosanske ljiljane, zna o čemu govorim...
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sretan Dan nezavisnosti Bosno i Hercegovino!
Sa Gradačca bijele kule Zmaja od Bosne : https://www.youtube.com/watch?v=0o3RSlny-hc
JAKAKO
Da nisu Hrvati glasovali za BiH, slavili bi vi još 29.11.
Qrvati su glasali da spase svoje guzice. Da ste glasali protiv i da je BiH ostala u YU, Bošnjaci i Srbi u JNA bi vas sravnili sa zemljom.
Postovanje za sta? Sto ste proglasili HZHB, sjeli u Gracu sa Karadzicem za stol i dogovorili savez protiv nas? Nedugo nakon toga ste nas napali svim sredstvima i pocinili monstruozne zlocine. Ma sta ti imam pricati, samo procitajte presude vasim generalima i politickim vodjama i sve ce vam biti jasno.
Prije bih rekao dan zavisnosti
Ja sam u Hrvatskoj pa jbga ne mogu vidit čestitku.
ja sam Bosanac Hrvat iz BIH koji trenutno živi u HR
:) https://www.google.ba/search?q=Dan+nezavisnosti&hl=hr&biw=1366&bih=667&tbm=isch&imgil=ospXiWazv8YtNM%253A%253B5zCKYwPdXjwxsM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fforum.klix.ba%25252Fdan-nezavisnosti-t109754.html&source=iu&pf=m&fir=ospXiWazv8YtNM%253A%252C5zCKYwPdXjwxsM%252C_&usg=__uR14xu7b3g5ot3eJXt7FlqnjJZw%3D&ved=0CCQQyjc&ei=Bf3yVMC3OoHeywOs6IHwDg#imgdii=_&imgrc=ospXiWazv8YtNM%253A%3B5zCKYwPdXjwxsM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.blogger.ba%252Fphotos%252F202555.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fforum.klix.ba%252Fdan-nezavisnosti-t109754.html%3B487%3B343
Svima cestitam Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine! Pogledajte ovu google provalu dana: google.ba/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8 Ovo im je na danasnjem doodle ali ako odete na desni klik dobijete ovo: https://www.google.ba/search?q=Dan+neovisnosti&oi=ddle&ct=bosnia-herzegovina-independence-day-2015-5155754294116352-hp&hl=hr No comment!
Zato sto pise Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine neovisnost je Hrvatska rijec(iz google misle da mi na balkanu pricamo svi "isti jezik") i kada pritisnes na doodle pojavi se dan neovisnosti kao pretrazivana rijec upisi u pretrazivac dan nezavisnosti i biti ce sve Bih zastave
Vazno je da ONI primaju plate od nepriznate drzave
NAM*
i na njih sam više ogooglao
a kad bude dan republike srpske mogu staviti mezarja
Braco Srbi,ja od danas ne guglam ;) Pozdrav iz Banja Luke
https://www.google.de/?gws_rd=ssl
"Dosta! Prestajem koristiti Google! Zar oni ne znaju da Bosna ne postoji!?" - Milorad Dodik :)
Procitala sam Aj Google, jer ne razumijem sto ce slovo I, kad ne nabraja cestitke.