Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Apple (sad već davno) bio pred bankrotom, bilo je to zbog bahatosti uprave, rasipanja novca po raznim konvencijama i raspašoja svake vrste. Uprava Huawei-ja je jako svjesna toga, inače su skormni i radišni. Mislim da ih ameri mogu malo usporiti, ali srušiti - nikako. btw. koristim njihov mob preko godinu dana i prezadovoljan sam. a imao sam prije i samsung, i sony, i xiaomi note .... ovo je jednostavno zvijer (velikim slovima)
HUAWEI JE ZAKON
Kod mene u Mate 20 pro nema tog stanja od SD kartice, kod mene nekakva nano od 600GB. Kontam, šta će mi toliko. :D
Bravo 100x za Huawei
Svi jedva docekali krah Huaweia, to samo govori o tome koliko je to mocna firma, a jos nije dozivjela ni vrhunac, sam koristim Samsung posljednjih 9 godina, ali kad sam vidio dokle je stigao Huawei, ozbiljno sam razmisljao da se prebacim, onda znate koliko u uspjeli ako jedan takav korisnik koketira s njima.
I ja isto
@JahacMagle2019 JA SAM KORISTIO DO SADA SAMSUNGE I PRESAO SAM HUAWEIA TACNIJE MATE 20 LITE MA MOBITEL BOLI GLAVA KAMERA VRHUNAC STA MALI ZUTI NAPRAVE AKO UZMES POREDIT SAMO EVO NPR KAMERU POTPUNO ISTU OVOG MOB I SAMSUNGA NEKOG. BOGAMI KINEZI DERU GUZOVE.