Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'ej, nuto kamere Sarajevska hronika ocam'
A kvalitet kamere je, bar na dosadasnjim modelima, na nivou crno bijelih fotoaparata.
Ja svoj Huawei koristim vec 5 godina, ziv i zdrav, nikad sa njim probleme imao nisam... Mozda nema mogucnosti kao ova danasnja govna (mislim na Samsung i IPhone), ali ono najvaznije odlicno obavlja...
Pa i nije skup i odnosu na samshit i appleshit
Furaju se na Iphone + i 6+ ...kupiš Huawei i za mjesec dana #izgoriš# pola para.
da sa Huawei izgoris pola para od malo, a kod ovih drugih izgoris pola od PUNO para :)- Govno od ip 4s prije god kosto 1200KM iphon 5 prije pola god 1300 sad 500KM- Mislim generalno sa svim mob je tako, samo sto sa ovim shitom ljudi gube punooo manje a imaju sve sto im treba.
I dalje ne razumijem cemu dvije kamere...
ako se jedna pokvari
Dovoljno je reci Huawei!!! :D