Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaki su mi ovi što govore "Chrome, yt, fb" već banan u Kini. Kakve veze to ima s nama? Svim Huawei uređajima će biti uskraćen pristup Google uslugama. Pozdravite se s Gmail-om, YouTube-om, Google-om, Facebook-om, Instagram-om, WhatsApp-om
Da znate u ovom operativnom sistemu će vladati harmonija 😀
@fbUser1552560141 čuj ti njega kako kaže kina nije sila niti će biti hah. U odnosu na Ameriku je apsolutna sila u svakom pogledu.
E neka, prodacu ajfon i kupit huawei samo zbog gadnih amera, ocima ih ne mogu
e vala bravo Kinezi! derite ih!
Sjećam se kad su im telefoni bili spori ,smeće a sada jedan od najboljih telefona
Kina preko 10 godina blokira google bing microsoft isl i nikom nista. Ovi uzvrate istom mjerom kinescici se bune. Potkupe 100 jutubera i cijeli svijet pomisli da je neko protiv njih. Mraka mala ciganska. Treba bojkotovati sve iz kine pa i ovj usrsni xsaomi sa kojeg kucam.
Ne postoji ni priblizno dobar Os kakav je android, to pokazuje i ucesce od 89 posto na trzistu.