Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huawei top firma i istraživački centar koji daje ogroman doprinos u svim segmentima drustva i napretka. Ulazu u obrazovanje i razvoj vise nego ijedna slicna kompanija, posebno u BiH daju velike poticaje obrazovanju mladih ljudi kroz razne programe. Samo naprijed Huawei
smijesno je spominjati kradju podataka, i slanja na mjesta gdje na koja ne bi trebala da idu. Svi nas spijuniraju, ali ako vec nesto "moram", radije bih ostao uz ove EU orijentisane stvari.. u biti isti klinac al eto, sta znam
Nadam se da ću jednoga dana kupiti ovaj pametni sat GT.Trenutno im je cijena baš paprena .Prije par godina kupio sam onu pametnu narukvicu Xiaomi band 5,nije bila čemu.
Kakvi su to telefoni bili cist dokaz je da se prvi put nesto ovakvo uradilo nekoj kompaniji.Iphone nije mogao prismrditi kameri i trajanju baterije ovog mobitela.Mislim i sad su dobri,ali obicne ljude odbija da se smaraju oko aplikacija.
Htc 2 još malo i gasi svjetlo.
Dzaba kad ih nema na Google play store. Vrhunski telefoni a beskorisni.