Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunisti na aparatima. Biće rata između komunista i jenkija. Al' pravog. Za 10 godina će Kina moći da proizvodi po 10 nosača aviona za godinu. Jenkiji znaju da su komunjare spremne da upregnu svih milijardu i po stanovnika u ratnu i tehnološku industriju. Komunjare će zgaziti jenkije a to je loše za nas europske curice.
E onda kad ih dobiju mi ćemo ih napasti takve ranjene i istrošene osvojiti Kinu i započeti 6G mrežu
eto P30 pro sljedece godine za 200 300 KM dobar a jeftin... svakako aplikacije mozes instalirati rucno...
Amerikancima i Guglu će se desiti isto što i Soniju sa Betamaksom (sistem koji je bio bolji od VHS-a) .Htjeli su zadržati monopol nad snimanjem filmova ali su svi ostali formirali VHS sistem i prešli na njega tako da se tržište Beta snimaća uništilo.Isto to bi se moglo desiti amerićkim Monopolistima. Rusi ne odustaju od Huaveia ako to urade Indija Iran Pakistan idr. to je već pola svijeta. Tu pada prednost Amerike. Englezi drže svakako internet pod kontrolom . Amerika ide dole.
Kinezi se već odavno provaljuju.....ovo je isto kao kad bi mi neko rekao da će novog Ramba glumiti kinez...žuti de ba ne prdite.....
@SAMI1976 ...evo..🤗..ipak malo prdimo😁😰...ali ipak je tako 🤗mali zuti ce na kraju vladati svijetom🤗
Crvljiva jabuka, Samsung, ovaj-onaj ce u skoroj buducnosti biti obicni irgeti i hamali malim kosookim.
ozbiljno razmišljam da kupim Huawei
popušio ga je huawei
Amerika je tvorevina nastala i održavana na genocidima ostalih naroda
Ja i??? Ja nemam ni FB ni Instagram ni WhatsApp meni je i bolhe da se bez toga prodaje,samo moram bezze da trosim vrijeme na uninstall :)
ne mozes ni obrisat da ne rootas telefon 🙄🙄🙄🙄
Jos ce ispasti da ce ovaj moj stari Huawei dobiti na cijeni. Sve ima. Kakvi P30, kakve trice,
Huawei ce da propane alee aleeee jedi huawei mraleee
Bosnjo
El Fatiha za Huawei😂
Nista mi od toga ne treba , ne znam koristiti ....i ne zanima me .
Završi Huawei ko Nokia