Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
frend je kupio ovo ima par mjeseci i dao mi da probam , hahaha baš sam se osjećao blesavo tih dvadesetak sekundi , al ono poštenski :)
Ovo sa slike izaslo prije godinu zove se Oculus Rift :)
Kao i sve drugo moze biti korisceno za lose, ali moze itekako biti korisno. Jedan moj prijatelj je VR koristio nedavno da "proseta" ulicama razrusenih sirijskih gradova. Kaze da je imao osjecaj da je stvarno bio tamo. Od toga kako cete koristiti internet, telefone, VR i sve ostalo zavisi od vas. Samo je potrebno vise samokontrole.
Kad bolesnjak stavi ovu kacigu ima da se mutira u turcina
a kad ti mama stavi ima da mutira iz prostitutke u gospodju, nakratko
HTZ-cipele,HTZ-radna odijela,HTZ-oprema
Svijet je u projekt BIH, kojim je kreirana virtuelna stvarnost za oko 4 miliona stanovnika uložio dosad po pisanju uglednog njemačkog lista 88 MILIJARDI eura, pri čemu su domaći vlastdršci za svoje usluge naplatili 6 milijardi evrića, koje su zadržali u Panami i ostalim otočnim rajevima za penzije, jer su nam u BiH iste naravno VIRTUALNE. Šta se sad ti kinezi javljaju ?, doduše Bakir uskoro putuje u Kinu da im prenese bogata iskustva svoje porodice i stranke u realizaciji navedenog projekta.
Stvarnost je samo jedna. Stvarnost....
isprobo samsungov uredjaj i nisam odusevljen,.... oci zabole i kao da sam stavio naocale pogresne dioptrije a o steti prema ocima da ne pricam
Eto prilike za talentovane bh. programere dizajnere da dobiju dio kolaca HTC fonda Sretno
napaćeni pitari će moći igrati u ligi šampiona