Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj HTC 820G kod njih 200 dolara,to je otprilike kod nas 800 km,ako nasi racunaju!
Ovaj HTC je dobar proizvodjac telefona tu nema govora ali prodaja ih nikako ne ide ne mogu kod kupaca da steknu odanost i to je to.Vec 5 godina HTC ima velikih problema i jedva se drze medju konkurencijom.Steta bi bilo da propadnu jer su stvarno kompanija koja se trudi da napravi dobar telefon.
Svaki proidvodjac se odlikuje po necemu, Sony po kameri, Samsung po inovativnosti, LG po displayu, iPhone po idiot-proof konceptu... a HTC ni po cemu. Vjerovatno ih to i koci.
Zato što su im slabiji modeli jako loši
Dobar thc.
jel smotan?
strojjjjjjjjjj....
slazem se dobra kamera i adroid sistem a pogotovo cijena