Besplatna kolekcija
2

Hot Wheels automobili u igri Forza Motorsport 7

Klix.ba
Ukoliko igrate igru Forza Motorsport 7, u utorak, 6. novembra, možete očekivati besplatnu kolekciju novih automobila.

Radi se o Hot Wheels Anniversary Pack kolekciji koju čini ukupno sedam automobila, a najstariji od njih je Volkswagen Beetle iz 1963. godine. Ako je suditi prema promotivnom videu, automobil ima impresivno ubrzanje. Tu je i zlatni Chevrolet Camaro SS (1969) jednak originalnoj Hot Wheels igrački. Twin Mill iz (1969.) ima dva V8 motora sa superpunjačima, dok Chevrolet Corvette ZR-1 (1970) na sebi ima američke boje, plavu karoseriju, crvene linije i bijele zvijezde.

Ford Mustang (2005.) posjeduje veliki prednji spliter, stražnji difuzor i spojler. Bone Shaker (2011.) podsjeća na klasični hot rod, ali naprijed ima masivnu lobanju. Rip Rod (2017.) je kombinacija estetike hot roda i bagija.

Bone Shaker, Rip Road, Mustang i Twin Mill se također pridružuju floti automobila u igri Forza Horizon 4 u narednih nekoliko sedmica. Igrači će ih moći otključati tokom Season Event izazova u igri.

Osim automobila, igrači će dobiti i mogućnost odabira novih odjela, ali će ih morati otključati kroz izazove u igri. Crna 50th Anniversary Driver Gear oprema je poklon svim igračima.