Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno su bolji obični Huawei telefonu, p, mate serija i drugi, nego honor. Bas zbog ovakvog procesora i nekih još par mani. Ali, uzmimo u obzir da je cijena honor telefona dosta manja, nego kod huawei ostalih telefona, pa je to sve donekle OK.
50 Mpx
MTK procesor...ne hvala.
Sta ce ljudima te tolike kamere, pa znate li vi koliko je 50MP. Prosjecnom potrosacu je to bespotrebno, placa nesto sto ce vrlo rijetko do kraja iskoristiti, a na drugoj strani su pro fotografi isl.
sve super sem procesora
Cuj debituje? Pa nije sportista. Jao Klix.
Lijep telefon ali hocel vise kamera ispod ekrana.