Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovo nije možda Huaweijev Honor Magic, a new Honorov Magic?
😂😂😂😂😂😂...stvarno, NEVIĐENO....😂😂😂😂😂😂
Pozdrav ekipa. Odlucio sam se okusati u svijetu YouTuba. Pokrenuo sam tehno kanal : speedrag. Bavit cemo se usporedbom mobitela novih generacija. Prvi speed test vec je objavljen, radi se od usporedbi Galaxy S7 Edge vs iPhone 7 ( Web browse speed test). Svaki pocetak je tezak, posjetite kanal, lajkajte, subscribajte i komentirajte sto vam se svida, a sto ne u klipu. Hvala unaprijed.
Iskreno,preskup je! Mogu kupiti 2 slabija Honora ili Huawei Ascenda za te pare... Baterija 2900:O Dobri su ali ovaj put precjenjeno
Sa novinara: Posljednji Android je Nougat 7. Naprosto mi smijesni appel fanovi koji se objese na clanak Android telefona da pljuju.
Kopija iphone za 500€
je l to ti imas iShit? Ako nista bar je jeftiniji i ako je icega kopija onda bi to bila kopija Galaxy 7