Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo modernije i našminkane vazduhoplovne jedrilice...nema od ovog ništa!
zato u sarajevu cekamo da obnovimo tramvaj...vec 3 decenije
let između Silikonske doline i Los Angelesa trajao dva i po sata umjesto pet sati. Let izmedju San Jose i LA traje 1 sat 15min max, gdje ovi nadjose da leti 5 sati ? autom se moze stici za 5-6 sati. Provjerite prvo prije nego nesto napisete, brukate se bez veze.
procitaj pasos jos jednom. Ocito da ga nisi razumio.
@ljevoruki procitaj jos jednom... Avioni ce postati alternativa za auta i sl. I umjesto voznje od 5 sati stizat ces za 2 sata. Nisu rekli bit ce brzi avioni nego zamjena auta i vozova sa avionima.
Ovo će poletiti kad meni krila izrastu...
2025 godine umjesto trajvana i autobusa cemo letjeti po gradu. Ekonomicno, ekoloski, moderno :-)))))))
Aha gras nece do 2025 nabaviti nove tramvaje...
@ziganteli Hoce ako neki grad u Turskoj bude bacaoo...
Kad se istrose baterije nek putnici okrecu pedale... uz dobru muziku moze ovo biti eksremni nacin vjezbanja
Lupajte po tastaturama, papci...
odlična stvar za ISIS Muslimane