Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde ne seri ti gore. kao da neko tjera ljude da otvaraju profile na tim sranjima od fejsbuka, majspejsa, derneka i ostalog.
Znam osobu kojoj je neko uletio na e-bay! Gdje god su kreditne kartice tu su i hakeri. Nikad previse opreza. Samo, zar ne bi trebale TE STRANICE da zastite svoje korisnike? Zasto je sve, od e-mail-a, do E-Bay-a ostavljeno korisnicima da sami stite od zloupotrebe. Ne zaradjuju li te stranice vec dovoljno da ne bi mogli platiti strucnjake za zastitu korisnika takvih stranica/programa/aplikacija? Tesko je platiti administratore. Lakse je izmisliti novi virus, prodati podatke ko hoce da ih kupi, plus jos uvaljati software za coscenje kompjutera, firewalle itd. ZAR NE? Mi smo budale sto ih ne tuzimo. ONI SU ODGOVORNI DA KORISNICIMA PRUZE USLUGU, Isto kao sto ej taksist odgovoran da DOVEZE ljude kuci u jednom komadu. A sta bi se desilo kad bi svakog drugog dovezao kuci opljackanog, izbodenog itd.? Sta vi mislite kako bi ga tretirali? Zasto bezlicne korporacije imaju BOLJI tretman i popust kad ga NIKO OD NAS NEMA? Tuziiti ih. Class Action - Klasna Tuzba!
MA NEK UZEM SVE STO IMAM U KOMPU SLOBODNOO
Mogu krast \"hakeri\" ubacujući viruse na mašine korisnika koji su nepažljivi toliko da me ne bi čudilo kad bi poslušao da mu kažeš baci se kroz prozor. Korisnici olako shvataju profil na facebooku, olako shvataju da ključ (password) koji ih štiti, zapravo je skup slova koji se lako kopiraju, daleko lakše nego ključ za bravu ili bilo šta. A \"hakeri\" koji to kradu, moraju biti srećni do te mjere da imaju posla za totalnim informatičkim analfabetima i lakomislenima. Ja se na ovo mogu samo slatko kisleo i žalosno nasmijati.
ma je li moguce
ma ne moze meni nista uzeti
Sljedeće je udar komete i izumiranje ljudske vrste ! Bem... ti internet !!!
sta je ovo ljudi moji,danas se svasta desava po svijetu.pa sad i ovo sta ce biti sljedece?