Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da je bitno to jednom sminkeru ! bitno je da stoji na stolu i da se vadi iz pederuse ! јebe se njima za gradove !
Neko ko je spreman dati 1500 km za mobitel koji ima specifikacije nexusa iz 2012 je mentalno zaostao
Eto ja cu dati i jedva cekam da ga kupim u OKTOBRU kad budem isao u Bec. A sad mi podijelite sto vise minusa da mi Bude draze. Svakako je samo u posranoj Bosni jedan mobitel statusni SIMBOL. @Los Pollos Ja ne kupujem samo Tehniku, nego i kvalitetu i uslugu. Znas: - Apple ima svoje prodavnice. Gdje su Samsungove? - kad ti se pokvari iPhone: Apple ti u prvih 12 mjeseci da NOVI BESPLANTO!!! I to nema veze gdje si kupio mobitel: samo je Bitno da je iPhone - kad ti se pokvari Samsung: kome Ces se obratite??? Gdje je Samsungov servis na zapadu? - da li mozes Samsungov mobitel preko Wi-Fi-a povezati sa laptopom? - mozes li na obicnom laptopu pisati Mail i kad izadjes iz kuce samo nastaviti pisanje na Samsungu? Znaci: ima ljudi kojima nije bitno da li Mobitel ima 8 ili 12 Megapiksela kameru! Ako Ces Profesionalne slike: kupi kameru! Apple ima servis i uslugu za koju se vrijedi dati 699€ za istu Klasu za koju Samsung trazi 550€ (Cijene za Njemacku i Austriju).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima li Dogloda na tom televonu?!
Nema , evo sad ću ga upisati.
Al se sjebah neku noć,krenem ja iz Vancouvera preko njiva prema Toronto,uključim ajfon da se snađem i na kraju završim u Edmontonu...Kolki sjeb...
sam iphone je greska od sebe
Klix ga dobio na probu pa zna za sve greske
Nisam se ja izvinio nikome.
Vi ste glupi, kakav iPhone kakav Samsung. Ko se imalo razumije u elektroniku slozit ce se sa mnom da je Xiaomi Mi4 telefon nad telefonima, koga zanima, nek pogleda specifikacije :)
Đaba specifikacije kad on mom iPhoneu ne može pera odbit. Xiaomi isto da u Yugu staviš motor 5.0
Ne vrijedi se raspravljati sa vama apple fanovima, toliko ste zaglupljeni i zatucani da ne shvatate da padate zajedno sa apple-om. iOS 8 je pola stvari uzeo od androida, ali nebitno to. Ne mrzim iPhone, koristio sam ga i ne kazem da necu opet, ima odlicnu kameru to bez daljnjeg, ali trebate malo da otvorite oci procitate neke stvari i naucite malo, pa tek onda da pricate da android telefoni ne valjaju da je samo po vasem iPhone Bog medju telefonima. Vama je jedino bitno da nosate "jabuku" i da se hvalite kako imate telefon koji ste platili 1000+ €. Hvala dovidjena. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
1GB Ram-a sve govori
Maloumniku kao tebi govori.
pazite sad ovu statistiku: samsung - vlastiti procesor exynos, vlastiti ekran amoled super plus, vlastiti memorijski cipovi,baterija itd a vecinu ovi komponenti je apple nabavljao od samsunga i kaze iphone telefon
smijesan ovaj apple , dok konkurencija fura razlucivost kamere 16 ili 20 megapixel ovi jos na 8, onda bez mem kartice, los displej, los procesor, i jos daj para vise nego bilo koji drugi.
AHAHAHAHHAHAHAHAHA toliko se razumiješ u tehnologiju da se palis na megapiksele hahaha oj ja bolesnika
OnePlus One , Xiaomi, Zoppo, Oppo, sve bolje od iPhone a cijenom daleeeeko ispod. Trziste smartphone-a nije samo Apple i Samsung!!!
Ljubitelj sam IPhona,al'ovo je uzas.Na zapadu nista novo.
"Diot" 200KM ali "iDiot" 1200KM. Precjenjeno sranje!
Ma nek mi pucaju minuse. Kvalitetan je iPhone ali brate necu da platim za nesto 1000+ KM kad to isto i bolje mogu da dobijem od HTC, Sony, Samsung za manje para. iOS je za žene i ljude koji se ne razumiju u tehnologiju!
Vi se kao razumijete. Ćuj ovog 85% hahahahhahahahha Gdje si analitičar šta ima ? Jesi li u Travniku završio ?
E, sad ga vala necu uzeti. :-/
Onaj apostrof ne mogu nikako oprostiti
HAHAHA!!!
For 900$ siri better be sucking my di*k
Neko ko je spreman dati 1500km za mobitel koji ima specifikacije nexusa iz 2012 godine je mentalno zaostao
Sta je sa ostalim telefonima (HTC, Sony, Samsung), a? Za navedene ne dajes po 1300-1500 KM, je li? Sve je to isto sranje, a drugo pakovanje.
Sta je sa ostalim telefonima (HTC, Sony, Samsung), a? Za navedene ne dajes po 1300-1500 KM, je li? Sve je to isto sranje, a drugo pakovanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glava od teleta,a u suskavcu-Bil mi taj hakarat pomogo,da ne kasnim na avijon?!