Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam go pro 8 hero, nije loš. Sviđa mi se što je vodootporan i u hladnim uvjetima također fenomenalno radi, čak i na -10 stepeni. Što se tiče ljudi koji se bave ekstremnim sportovima i snimanjima "budaleština" toplo preporučujem ovu kameru jer ima dobar stabilizator. Cijena joj je oko 300 do 400 eura, a kamera može stat u džep.
@dozd103 GoPro ti je Schumacher imao na sljemu za skijanje kad je otreso glavom, pa vidis dokle ga je doveo....
I ja sam nedavno uzeo 8 black, prezadovoljan. Stabilizacija, slike, video zapisi. Baterija je jedino mana ali 40KM dodatna kosta. Tako da nije neki problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
au znaci TEKBIR
@debil31 Čini se da ti nick savršeno pristaje!