Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ga počnu poredit sa Ronaldom... "Ronaldo ovo, Ronaldo ono... Zbog ovog mi se ne prati više fudbal"... Ko je kriv Ronaldu što je zapustio stomačinu u 30. godini i nije više mogao igrati. Miro u 36. igra na vrhunskom nivou što je jedna od odlika uspješnih ljudi, Njemaca općenito :)
Želiš zaraditi online? Probaj Neobux! Potrebno je svega 5 - 10 minuta dnevno da bi se zaradilo na ovoj stranici. Za više informacija pročitaj na http://belayboy77.blog.hr
Google voli pobjednike
Zasluzio je to legenda Miro Klose!!