Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka casta za google...al\' skontaj kad bi na nasim cestama ova autic poceo izbjegavati rupe...
zamisli mo\'s se napiti i sjesti u auto i \"vozit\"i bez ikakvih problema
Ovaj izum postoji vec nekoliko godina, ali nije u interesu mnogih industrija da zazivi. Prije 4-5 godina sam citao o Touaregu koji je isto ovako sam vozio, ali tesko da ce ovo ikad zazivjeti. Evo i ovaj Passat ide sam: http://www.youtube.com/watch?v=feLWykA4nlc
Oni prave automobil koji sam vozi a kod nas fasisticki trio Tihic-Dodik-Covic pricaju o relaksaciji odnosa i priblizavanju stavova, i tako oni 1996 priblizavaju stavove a moderan i razvijen svijet ide dalje.
Je li ono neko rece da je Apple \"inovativna\" kompanija... hahaha... ovo su inovacije, a ne kupovina tudjih patenata
Toyota & Google - ZAKON!