Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sony 4k tv je dobar uređaj ali daleka budućnost za bošnju.
Dakle samo amo na korak od sudnjeg dana kada spiker omiljene TV stanice bude glasovnim komandama prebacivao vaše kanale SONY TVa sa onih ideološko-religiozno-političko NETRENDOVSKIH na one podobne. Pa vas tako nakon odgledane turske serije TV Sarajevo prebaci na BIR RAdio a ovaj na Alfa TV ( zavisno da li su te sedmice Fahro ili BAkir u dobrim odnosima ili nisu). Ili ako zabrovite kad je džuma TV se sam pali i podešava na frekvenciju TV Meke.
Pa onda možete preko SOnyevog Tva naručiti od TOrbaija specijalni personalni tretman bez apliciranja flaše vode iz supermarketa ili obližnjeg granapa ovisno o sponzorskom ugovoru !
BIRA napravila 8k, Bihać bruji o tome! Uskoro prve zvanične fotografije!
1) Plazmu Sony 147' platio € 4.999,- i 26 mjeseci radila i riknula 2) LCD Sony 220' platio € 2.890,- i 8 mjeseci i popravka(garancija) i poslje garancije riknuo 3) LCD Sharp 150' platio 799,- i evo ga radi 5 godina bez problema,.... toliko o Sony
Sjedi JEDAN. Nisi ti ni kutiju od Sonyja vidio. Ja godinama koristim Sony proizvode i ostajem vjeran!
Ako se to desi, onda doviđenja Sony, ništa od Google neće ući u moju kuću; nema ga sada, neće ga ni biti. Postoje Toshiba, Panasonic i www.du dukduckgo.com.
sony je veoma zabrinut nakon ovog komentara
Sony i Google na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)