Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam Prestigio PAP4040 mob, i za cijenu koju sam platio, prezadovoljan sam telefonom. U rangu je Galaxy Ace 2, ali je malo bolji. ima 4' ekran (koji je za moj pojam velik, ali presao sam preko toga), veoma dobro renda grafiku, mrezni signal je izuzetno cist (ni jedan problem nisam primjetio vec 1god koliko ga koristim), wifi se brzo hvata i dobro odrzava, baterija traje 2 dana (moze i duze ako se ne koristi manijacki, kao sto ja radim) i rijetko mi zakoci (malo zna usporit, svako nekoliko vremena, ali veoma brzo nastavi normalno radit). Ne namjeravam ga mijenjat barem u narednih godinu dana, a vjerovatno i duze, zavisno koliko dugo bude radio.
Sve samo da nas odvrate od stvari koje su zaista bitne u životu.
Haha... Vise RAMa nego na mom kompjuteru
Aaaaa super, jos jedan mobitel koji necu kupiti :D
Nije mobitel, tablet je :)
Joj jedva cekam da ga kupim:))Za jedno 20 godina.
Ono kad Klix napise bolje, nego neke IT stranice -.-'
@fiko ma ljud deru guzove
Ma ko bi ovo sve pofat'o, svaki dan neka nova igračka !?!
ma sve na isti fazon prave..evo ovaj bi bio jedino dobar što ima visoku rezoluciju + eto dobiješ i dobar procesor - logično.
shiljak ....u pet deka....
super :)