Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god bili nepismeni i sve ostalo, MI VOLIMO NAŠ SAKS zato mr.š.
Koliko je komentara na ovu i opno malu drugih prosvjetiteljskih vijesti? za sada samo 2. Evo još jednog dokaza nivoa prosvjećenosti našeg stanovništva, koje uprkos ovoj činjenici i dalje ostaju pametnjakovići, snobovi i kontraši, ko da smo japanci a ne balkanci... ...
sarajevo-x je već zastario medij i kao web prezentacija medija u ovo drzavi uskoro dolazi novi, moćni, savremeniji, moderniji, bolji i naravno ljepši medij pod nazivom times.ba već danas krenite da se pozdravljate od ovog portala kojem su bitnije informacije iz showbiza, erotike, prostitucije ili informatike, nego trenutno stanje u državi i regionu. times.ba !