Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Blackberry 7 OS iz 2012 savrseno radi preko TMobil-a. Telefon -Blackberry Bold 9900-originalna baterija is staklo. Nikada virusa nije dobio. Android u zene (Samsung galaxy 7) non stop dobiva updates, a baterija treba da se puni svakih 5-6 sati....Novije nije bolje, barem meni.
@CikaFajer Cinjenica je da ti u zivotu nisi imao mogucnosti da kupis Blackberry, Samsung ili Apple....a komentarisati moze svak.....pogotovo seljacine
Android OS je vizuelno vec sada mnogo ptivlacniji od IOS-a. Problem androida je stabilnost i sto svako moze napraviti aplikaciju i postaviti je na Google Play. Pa ti lijepo zezne softver i tako. Kod IOS-a stabilnost je na vecem nivou. Ali i android sa zadnjim verzijama mnogo popravlja i taj segment, tako da je mnogo bolji nego prije.
Koliko puta mi je krešovala aplikacija na iOS, dok na Androidu radi sve kao i prvi dan. Toliko o toj "stabilnosti" iOSa.
konačno, jer je trenutni android totalno zastario i dosadio svima...
A iOS nije? Hahahah on ti je još gori. I dalje izgleda kao i prvi dan u 2007. kad je predstavljen.
Android O (Oreo) 8.0 i 8.1 je na 1-2% uređaja ali kad izadje novi iOS u u roku od 7 dana 90% uredjaja ...
A onda stare uređaje lagano uspore namjerno samo kako bi ovčicu natjerali da kupuje novi iBalkon! :P
@Opera , to je tacno. Ja sam koristio obje platforme , neuporedivo jaca korisnicka podrska je kod iPhone-a. Ova prica oko usporavanja je malo premategnuta. Jedini od starijih uredjaja kod kojeg se to osjetilo jd iPhone 6 koji je iz 2014. godine. To je godina kada je izasao Galaxy S5 a tesko je naci neki u solidnom stanju, a da ne pricam o Androidu Oreo na njemu (iPhone 6 ima IOS 11). Nisam fan Apple-a, koristim Galaxy S telefon ali neke stvari treba priznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Apple saopćio da namjerava raditi veliki redizajn sljedeće godine s fokusom na performanse i pouzdanost iOS-a 12." Sve je to lijepo, ali i dalje u duši ostaje zaključano smeće ni na koje .mp3 ne možeš prebaciti a da ne koristiš iTunes.
Koliko vidim oni se prilagodavaju samsungovim telefonima a druge ko šiša.
Ako mislis zbog edga onda grijesis. Npr LG G6 ima isti edge display
Google srlja gdje ne treba
Android P-ocetnik