Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bug.hr izvor ?
Barem se u jednom mozemo sloziti : Intenet Explorer je za sranje :) I koriste ga ljudi samo zato sto dolazi sa win pa idiotii neznaju sa neta skinuti nesto sta valja :)
Jeste li probali Safari??? Opera je .ita
navika je chudo ja sam naviko na chrome a imam sve ostale opera druga firefox nebi ni komentariso ko da je zapeo u devedesetim jbte nidje veze ne kontam ljude sta su zapeli za njega chrome tito vazda bio vazda che bit najjednostavniji najudobnije se na njemu osjecham zhivio chrome
dobar je chrome. kod mene je neka starija verzija od ove, brzi od ostalih sto posto a i ne stopa ko mozz, bolji sto posto, preporucujem
stvarno ovom chromu nema ravnog...no. 1 je
Safari je puno puno bolji!
safari na mac-u...nema boljeg :)
chrome rulez!
Google Chrome je jednostavno najbolji web pretraživać.Pozdrav iz Splita!!!
bez dileme najbolji browser. nakon toliko godina koristenja FFa, shvatio sam da ga je pregazilo vrijeme. chrome je trenutno najbolji.
opera je kura.c ovcij
Ma Opera je tito za sve ove browsere
@! Popularnost ne govori o kvalitetu.
pogledajte anketu desno, pa cete vidjeti postotke!