Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠLIC :D zapne kad ne treba :D
A bas neko dolazi na kljiks da uci o ovome, jesi smijesan. Njima je vijest sto je google promijenio logo, eto ne bi znali da nam kljiksovci to ne napisu i objasne, niko ne otvara google nego svi dodju ovdje o googlu citati. Postali su ko Avaz, samo da se popuni prostor pa daj sta das, ako nema vijesti izmislicemo je.
SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! Već jednom sam pisao komentar u kojem skrećem pažnju uredniku i čitaocima, očito to slabo ko primjećuje. Pod rubrikom TEHNOLOGIJA ili NAUKA stalno čitamo...pazite sad: Google, Apple, Google, Apple..jesu li oni nijansu na mobilnom uređaju promijenili, jesu li raspored tipki izmjenili..Ja se sad pitam, a neka se i urednik ovoga pita..da li uopće čitaju i prate naučne portale ili portale iz tehnologije?? Ovo veze nema sa tehnologijom, već sa privatnim firmama. Ja bih Vas zamolio da nam pronađete članke koji govore o tehnološkom napretku naše civilizacije. Ima toga dosta..Uporediću Vas sada sa časopisom \"Zabavnik\" koji je neki dan došao u moju školu da \"prodamo učenicima\". Tamo su reklame od šampona, od telecoma, a u sklopu toga nude im da skinu po.rno klipove koje prodaju putem mms-a. Pitam ja Vas kakve veze ima to sa obrazovanjem?? Kao i ovdje sa tehnologijom??
ja ne mogu vjerovati kako ljudi mogu pisati sttalno kako je nesto glupo i tako ovo je predobar mali članak da usput nesto procitas i naucis jbt a ne seljaci odmah neke prozivke prave, nemojte ni dolaziti na sttranicu i rjesen problem
Znate li da je ovo jedan od najkoristenih izuma na svijetu nalazi se na 3 mjestu, na 2 mjestu je sijalica a na 1 je tocak(zupcanik)
Dobro, odao je pocast. I kakve to ima veze sa \"scitech-om\"? Nikakve. Na stranu to sto je vama vijest ono sto cijela planeta vidi cim ukljuci komp i pokrene browser.
Bem.ga ja...Ja svoj pokvari kad sam vadio zmiju sa šora...
za mene je uvijek ovo bio rajfešus xD
ovaj rasjferšlusa pravo interesantan (Y)
Pa, budite i vi \"novinari\". http://www.klix.ba/posao Sta stalno kukate kako je neko nepismen i ovo ono. Umjesto da kazete \"Hvala!\" samo kukate ko kakve tetke na pijaci.
ovdje moze biti urednik i dijete koje ne zna da cita, a umije da barata sa copy & paste... E stvarno,s vaki dan mi padate sve vise i vise u ocima!
rajfeNEslusa :)
Pa jeli sad rasjferšlusa ili rasferslusa?