{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Google mobitel u nastanku

S
19.3.2007. u 12:38
0
0
Google mobitel u nastanku
0
Google mobitel u nastanku
U posljednje vrijeme po internetu se dosta priča o Google telefonu. Čak su i slike koncepta telefona bile objavljene, ipak na kraju se ispostavilo da to nije to. No, gdje ima dima, ima i vatre. Čini se da će Google zaista napraviti telefon, a mi ga s nestrpljenjem očekujemo.
Ipak još uvijek nema službene informacije iz Googlea. Analitičari i stručnjaci mobilne industrije kažu da Google razvija telefon, a jedan od Googleovih visokopozicioniranih službenika prošle sedmice je potvrdio da kompanija radi na takvom projektu.

Google nema komentara na informacije koje dolaze iz Evrope, a tvrde da će G-telefon biti jeftin, spojen na internet i imati widescreen display u boji. Nešto slično BlackBerryu.

"Mobiteli i mobilnost su važna područja za Google" rekla je glasnogovornica Erin Fors. "Fokus stavljamo na stvaranje aplikacija i poboljšavanju veza sa partnerima kako bi razvili inovativne usluge za korisnike širom svijeta. Nemamo više ništa za objaviti."

Ljubitelji gadgeta prije dva mjeseca bili su opsjednuti najavom Appleovog iPhonea i revolucijom koju bi mogao izazvati u mobilnoj industriji. No zbog činjenice da na iPhone treba čekati do juna, te zbog cijene od 500 dolara, šuškanja iz Googla zaokupljaju pažnju javnosti.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: