Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAS?
Aha evo Baš gledam sada Bus za Buca potok pun hahaha
A jel prekazuje popunjenost od anam Zencatransa. Vozač sam pa da mogu prikrit broj prodanih karti?!🤔
ja ne mogu da shvatim da mi nemamo neku rijec za real-time. Realno vrijeme je tako debilan prevod i tako debilno zvuci da me blam svaki put kad procitam.
@Aristotle "u stvarnom vremenu" je sasvim prikladan prevod. "U datom vremenu" isto tako.
@Aristotle 'u stvarnom vremenu' bi zvucalo u redu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sada će opet teoretičari zavjere sve znaju ..
Mjere koliko je aktivnih telefona na malom prostoru. Evo kako ih je umjetnik iz Berlina malo zeznuo. https://www.youtube.com/watch?v=HbJGTKQ2NII
@inspirit_sa pa to ti svaka aplikacija za navigaciju radi, šta misliš kako TomTom zna gdje su gužve a gdje nisu a za popunjenost u vozu ili busu moze i putnik da da odgovore ako mu je uključeno navođenje
Oni sve prikupljaju i prodaju, to im je glavni proizvod. Rađe koristim druge servise za navigaciju i sl.
I onda se ljudi boje vakcine i čipovanja i kojekakve teorije zavjere razvijaju, a u stvari mobitel u njihovom džepu daje sve te podatke onome kone trebaju.
@1nele I nikada nam telefon nije dalje od dohvata ruku, tako da je već dio nas.
Svaka cast za ovo, koliko je lakse voziti sa navigacijom koja te vodi bukvalno do broja ulice, nesto jako korisno i za ljude u automobilu a i za putnike u gradskom prijevozu.
@pashasolidni zato migranti ne ispustaju mobitele iz ruku.
a pogotovo za google 😉