U Cupertinu zastave na pola koplja
32
Godišnjica smrti Stevea Jobsa, legende svijeta računara
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ima godina druzeeeeeeeeeeee
Legenda ko tito, jes al po mom skito.. svi ste vi pushachi
Da vidimo za nekoliko dana koliko će se portala sjetiti godišnjce smrti Dennis Ritchie. Dennisu ovaj Steve Jobs nikada nije rekao ni hvala što je sve verzije OSX-a temeljio na derivatu dennisovog izuma, i nikada mu ni Bill Gates nije rekao nijedno hvala što je na Dennisovom prvom i besplatnom izumu napisao Windowse.
Eto je bo vas on sve redom...Kapitalista bez pardona Nikad nisam cuo da je nesto humano uradio sve sto znam da je izrabljivao male zute i da i njegova kompanija kao 99% drugih od kuratih crnaca za mizernu cijenu kupuje rudu koja je potrebna za izradu ove vrste tehnike
Otisooo si Steve ostala je tuga sada je Samsung galaxy-ja druga... ili treca
qlface ti si prepotentni neupućeni moron. RIP Steve.
Genije koji prodaje ironičnim moronima precijenjene uređaje sa tri ili četiri godine starijim opcijama, koje su opet ukradene od drugih firmi. Lik nije izmislio ništa osim novog oblika robovlasništva zapošljavanjem trogodišnjaka u Kini.
Pa zar je već prošla godina???
bio je čovjek genije ,,lahka mu zemlja bila,,
Kako su ih masoni negirali ...dok su radili na svojim projektu a sad kad tih ljudi nema oni uzivaju i ubiraju gotovo ,uvjek je tako bilo kroz istoriju covjecanstva.
rodit ce se neki drugi, 1mm nizi