Donosi određene izmjene
33
Gmail u novom ruhu stiže do svih korisnika
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboga zar se prepoznajem
A jesu mjesecima ispamecivali sa najavom novog chata a ono sve isto....nije vise Hangout nego Gmail chat.
Imam više Gmailova, ali koristim uglavnom samo jedan privatni i jedan službeni (da, Gmail postoji i za firme!). Privatni je stari, a službeni je nova verzija i realno, nema nekih većih razlika, oba su dovoljno intuitivna i lako se skače sa jednog na drugi.
ne postoji gmail za firme haha. To sto ti imas je email adresa, email adresa za firmu koja ne zavrsava na gmail.com vjerovatno. gmail je samo aplikacija za prikazivanje i slanje emailova, i postoji samo jedna.
vratite nam yahoo 😅
Vratite nam MSN😅
Haseta bruslija
Ako ne udjes mjesec dana ko da nikad nisi koristio sve novo. #pretjerivanje
pretjeruju prema obicnim korisnicima s ovim.
znaju li šošoni šta je ovo