Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
One's you go Mac, you never go back!
Dobar tablet pc, npr. Samsung Galaxy S 8.4 t705 i neka obična core 2 duo konfa..., dosta je sve pa i više 👍👌
Vala probao sam sa laptopima, svaka cast na mobilnosti i svemu, al brate desktop racunar je racunar. Promjeni, izmjeni, dodaj, nadogradi, na najslabijoj konfiguraciji pokreci ono sto i najjaci laptop ne moze... Idelna konbinacija, desktop racunar i kakav osrednji tablet i imas sve :)
Microsoft sa lumia 950 je vec napravio iskorak i otvorio novu eru kompjutera ...sve je u jednom dzeobom mobitelu i pc i smartphone... Guglaj lumia 950. Svi ce lagano preci na tu foru
@ThisIsSparta samo vi dislajkajte ko prezivi pricat ce
PC i Z3 Compact i to je to.
Desktop racunar je tito za sve zivo..
Check out http://clashofclanshackunlimitedgems.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get gems!!(ds0LydmGzx)
sad će se laptopi počet kvarit iznenada
@deiks Laptop zakon,slabo ko sad uzima kompjuter
@deiks To jest tako, i ja sam primijetio, daj pik, daj nešto, pornjava... niko ništa pametno ne radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)