Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer kupio P10 i mislio sad sam glavni, kad ono vec izlazi P20.
Ništa dok nebude imao 5 kamera
Nije ovo lose, al’ ce za mene iPhone uvijek biti prvi izbor!
@cykablyat Zanimljivo je to da Ajfonaši moraju navesti da oni imaju iPhone, jer pate od kompleksa niže vrijednosti.
@Germanac 8ca jebiga :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HUAWEI je vrh ....
Tooolp
Vec mogu slobodno reci da najnoviji uredaji imaju kvalitetu profi aparata, barem sto se tice koristenja danju, sa samsungom, iphonom mozes film u 4 k da napravis i niko nece nista skontati.
@black hawk probaj pa ces da vidis razliku.. nije isto imat senzor od 1cm2 i senzor od 0.3mm2... iphone/samsung i slikanje bass n le idu zajedno... Prvi ima ogromni postproces drugi dodaje neke bojee...
haha kome treba 40mp i sta su htjeli sa ovim
40mp za one koji izradjuju fotografije za bilborde
nece to zamijeniti profesionalne foto uredjaje ... bezveze ti 40mp kad "ostrina slike" nije dobra ... proizvodjaci to znaju ... u prijevodu ... mobitel ce ti snimati dobre slike ... ali nece biti ni blizu kad uslikas sa pravim foto aparatima.
@g60000 vremenom sigurno hoce, ne moze ni profi aparat uslikati nesto bolje danju od top smartphone uredaja