Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bozije oko iz filma brzi i zestoki, prati dje hoš
Ako ce ikoja evropska drzava postat totalitarna to je ili britanija il francuska, sekularne džehenemske rupe uskoro u rangu sa ostalim sekularnim propalitetima od drzava tipa meksiko, kolumbija, tajvan itd
IZGLASALI ZAKON ILI NE, TO SE PRIVATNO UPOTREBLJAVA PREKO TELEKOM OPERATERA I DEBELO ZLOUPOTREBLJAVA VEC GODINAMA...
"ozbiljni" slucajevi imaju Nokia 3310 ili tako nesto a ne smartphone
Kriminalci ne koriste iphone 14 to svi znamo ovo je samo spijunaza obicnog stanovnistva
Mislite da vec godinama ne slusaju?
Zeznut zakon
A do sad kao nisu
Minority Report - film iz 2000 i neke godine, kada tehnologija dovoljno napreduje da policija može vidjeti zločine prije nego se dese. I naravno dolazi do zloupotreba. Svako oduzimanje prava i svaki preventivni nadzor zbog "naše sigurnosti" je zločin sam po sebi. Sjetite se samo nedavne prošlosti i Korone i šta se je radilo i kakvi zločini su se činili u ime "naše sigurnosti"